Over wonen, stylen, decoreren, fotograferen, kringlopen en zelf maken

Pagina's

donderdag 26 juli 2012

Midzomerfreubel

Dag allemaal!

fotografie marjan laban fotograaf doetinchem

Aan het genieten van jullie vrije tijd? Heerlijk he, vooral nu de zon zo lekker schijnt. Hier zijn we volop aan het vakantie houden. Barcelona hebben we erop zitten. Wat een geweldige stad is dat zeg! Ik had alleen een hele grote foute keuze gemaakt en dat was om mijn camera thuis te laten. We werden van alle kanten gewaarschuwd dat er zoveel gestolen wordt daar. Dus ik dacht er verstandig aan te doen om daarom mijn camera niet mee te nemen. Dom, dom, dom want Barcelona is een aaneenschakeling van mooie plaatjes.
De volgende keer is mijn camera het eerste wat de koffer in gaat, dat weet ik wel!
Het was fijn om te zien waar Pieter nu woont. En knap dat hij is in zijn hotelpak! Een geweldig hotel trouwens (hotel Arts). Je kijkt je ogen uit! Het is een van de duurste hotels daar en we zijn op een kamer geweest die 12000 Euro per nacht kost. Let wel, we hebben er alleen gekeken! Grappig detail: op die kamer is de reclamespot van de koffie van Gerorge Clooney opgenomen. Het was ook net een filmset moet ik zeggen. Tjonge ik heb nog nooit zoiets gezien! 50 hoog met overal uitzicht over de zee en de stad, prachtig!

We zijn alweer bijna een week thuis waar we gewoon maar wat aanrommelen. Fijn! Lekker in de tuin, wandelen, beetje prutsen, beetje foto's maken, maaltijdsalades maken, vriendinnen en zussen over de vloer, eindeloos meloen eten, bootje varen, nou, zulk soort dingen.
Vandaag moet ik nog even wat werkdingen doen maar ik dacht: nu eerst een knutselding op mijn blog zetten.
Heel eenvoudig maar best leuk! Lekker om met je kids te doen op de camping, je hebt alleen een Action en een schaar nodig.
Je kent vast die bollen bollen wel van de Action, deze:

fotografie Marjan Laban new born fotograaf doetinchem

Als je de bolletjes eraf knipt op deze manier
fotografie marjan laban portretfotograaf doetinchem

dan kun je dit weer om een lint knopen (die je ook bij de Action kunt kopen). Je kunt ook stroken gescheurd katoen gebruiken. Knoop de uiteinden met een dubbele knoop om het lint en knip het teveel aan draad af. It's that simple!
Heel leuk om iets aan op te hangen, als meidenketting te gebruiken of als guirlande aan je parasol te hangen!
Je kunt een aantal strengen maken en daar de mooiste gezochte schelpen aan hangen bijvoorbeeld, zoals op de foto een kopje met een kaars erin of een hart. Op dit idee kun je zo weer door borduren, laat je creativiteit er maar eens op los.

fotografie marjan laban
fotografie marjan laban produktfotograaf doetinchem
Voor nu wens ik jullie weer een hele fijne tijd samen!
Een hartelijke groet vanuit de Achterhoek!

fotografie marjan laban

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk te horen dat je zo genoten hebt en nog doet. Lekker duur die kamer. Niet voor Jan met de pet. Maar verschil moet er blijven. Leuk die ketting en inderdaad voor veel dingen geschikt.
  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Makkie je barst nog eens uit je voegen, qua creativiteit.
  Heerlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Action Rules! (hi hi)
  Geniet van het mooie weer.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een reden om even naar Action te gaan!!
  Enneh..dat eindeloos meloen eten herken ik wel....hihi....
  Groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh! Dit vind ik echt leuk! Op naar de Action!
  Ik houd van klein, snel klaar en niet duur.
  Misschien is het een leuk idee voor de jeugdweek die in onze kerk wordt gehouden tijdens de herstvakantie. Ik ben van de crea-afdeling en probeer altijd wat origineels te verzinnen. En dit vinden de meiden van de bovenbouw vast en zeker gaaf. Dus wie weet, hoewel het pas in oktober is, kan ik wel alvast gaan uitproberen.
  Groet, Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Marjan;My daughter's blog LookbookUnlimited is began broadcasting...I hope, you do support her:)))Have a nice day:))

  BeantwoordenVerwijderen

Ik waardeer je berichtje enorm!