Over wonen, stylen, decoreren, fotograferen, kringlopen en zelf maken

Pagina's

maandag 28 maart 2011

Feestje!

Dit weekend was het zover. Mijn 250ste volgersjubileum! Ik heb best wel even bij mezelf gedacht dat het misschien wat overdreven is om het zo te zien maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik dat toch niet vind. Waarom? 13 januari ben ik begonnen met bloggen. Dat is nog geen 2 1/2  maand. In die tijd heb ik heel wat gepost, heel wat contacten opgedaan, heel wat bijzondere blogs ontdekt, heel wat lieve reacties gekregen, ook heel wat mailtjes die soms heel persoonlijk waren, ruim 31000 op de teller staan maar ook (en dat is nou zo bijzonder)250 volgers. Hoe had ik dat ooit kunnen bedenken toen ik begon? Ik wilde heel graag een blog beginnen omdat ik zo graag anderen wil inspireren. Omdat het leuk is om creatief bezig te zijn, omdat je soms niet veel anders kunt doen, omdat  het je een goed gevoel geeft, omdat je er je winkeltje mee kunt vullen, omdat het samenbindt, omdat het heerlijk is om weer eens iets nieuws te ontdekken, omdat het geld oplevert voor een goed doel, omdat je er een ander mee blij kunt maken (of jezelf natuurlijk), omdat het je door een moeilijke periode heen kan helpen, omdat.......creativiteit zo belangrijk is!
Ik weet nog dat ik bang was dat het niet zou gaan werken. Ik had me dan ook voorgenomen om het een paar weken te proberen en te stoppen als het niet aan zou slaan. Die paar weken moesten me overtuigen dat het bloggen ook echt voor mij was weggelegd. Tjongejonge na vier dagen was ik overtuigd hoor! Jullie reageerden massaal! Door een link op het creatief blog van de week en Stipje werd ik "ontdekt" en had ik in de eerste week van mijn blogbestaan al 60 volgers. Ik wist niet wat me overkwam. Het maakte me enthousiast en nog meer gemotiveerd om mijn inspiratieideeen te delen. En nu, ruim twee maanden later ben ik dus 250 volgers rijk! (inmiddels al 252).
Ik wil jullie daar heel erg voor bedanken! Natuurlijk streelt het me dat jullie mijn ideeen waarderen. Maar wat me oprecht blij maakt zijn jullie lieve, leuke, hartelijke, grappige en trouwe berichtjes!
Ik hoop dat velen nog zullen ontdekken hoe belangrijk creativiteit is, als ik daar een kleine bijdrage aan kan leveren ben ik dankbaar en blij!
Om mijn jubileum nog feestelijker te maken wil ik graag een cadeautje weggeven. Mijn grote vriend Gein heb ik als cadeautje bedacht. Jullie hebben hem vast al gezien in de rechter balk. Mijn Gein is niet te geef trouwens. Die is te belangrijk voor mij. De Gein die je kunt winnen moet je zelf maken. Wat krijg je dan wel? Je krijgt het patroon (al utgeknipt en wel op stof) inclusief de broek. Verder krijg je een duidelijke werkbeschrijving. Wat moet je zelf in huis hebben? Een naaimachine, vulmiddel en een truitje. Wil je liever een Griet dan heb ik ook nog een patroontje voor een jurk. Gein wordt al snel Griet als je haar een jurk aantrekt.
Verder heb ik ook nog een mooie lap oud linnen waar je mooie dingen van kunt maken.
Als je Gein of de lap linnen wilt wil je dat dan aangeven in je reactie. Ik zal over twee weken laten weten wie er gewonnen heeft.
Verder vind je een linkje van nr 250 in de rechter balk. Dat vond ik wel grappig.
Lieve bloggers bedankt voor al jullie enthousiasme. Nu ben ik zo stoer om te zeggen: Op naar de 500!
Ik hoop op nog heel veel bijzondere blogmomenten en blogcontacten. Het is een prachtige manier om elkaar te blijven inspireren, bemoedigen en stimuleren tot het maken van heel veel moois!
Liefs! De structuur van het oude linnen.

Makkie

60 opmerkingen:

 1. Wouw ruim 250 volgers,geweldig
  Je hebt het verdient
  Helemaal leuk je geit,ik doe graag mee
  Zal een link plaatsen op mijn blog....ook voor meer volgers natuurlijk...op naar de 500

  liefs Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! het is inderdaad overweldigend om zo snel zoveel volgers te hebben....maarja dan had je maar niet zo'n leuk blog moeten maken...
  Groetjes en een fijne dag, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He lieve Makkie, je blog trekt inderdaad veel mensen aan en loopt als een trein. Het is dan ook erg gezellig hier:)

  Ook al vind ik Gein (en Grietje) erg leuk, ik doe maar niet mee. Ik heb al een mooie workshop bij je gewonnen en geef nu anderen graag een kans iets bij je te winnen. Ik blijf je gewoon volgen hoor. En inderdaad....op naar de 500 volgers, die je volgens mij gemakkelijk gaat halen binnenkort.

  Ik wens je een heerlijke week toe, liefs Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je 250 volgers!!! Ik ben nu ruim een jaar aan het bloggen en elke keer als ik een volger bijkrijg vind ik het geweldig, dit is een teken dat mensen je blog waarderen. En wat is er nu mooier dan je hobby of art work delen met andere gelijkgezinde!!!
  Blijf ons inspireren met jouw blog ik kan het echt waarderen wat je ons laat zien.
  En ja ik zou heel graag willen meedingen naar deze gein ik vind zijn sik geweldig!!!
  Groetjes,
  Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 250! Dikke proficiat, ik zit al bijna op de helft!
  En weet je dat ik hier al een tijdje binnen hup en nog niet eens volger was? Nou nummer 253 staat dus nu ook op de teller hihi!
  En het lijkt me een uitdaging om BROER gein te maken! Of ZUS natuurlijk, dat zal tijdens het maken ervan dan wel beslist worden! Maar ja dan moet ik natuurlijk wel winnen hé!
  En ben ik nu so kippig of zie ik die 250 niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. (oh het kwartje valt, het is je 250ste volger whahahaha-sorrie zet um tussen haakjes dan weet je dat deze reactie niet telt hihi, ut is maandagochtend hé en ben blond....)(lol)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. GEFELICITEERD!!! met je 250 volgers, je heb een erg leuke blog om te lezen en ideeen op te doen.
  En Gein vind ik echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw dat is echt heel hard gegaan bij jou!!en leuk dat het bloggen zo is aangeslagen!!
  En die Gein wat is hij leuk!!! ik doe HEEL graag mee,ik ga liever voor griet (omdat mijn oma mij zo noemde...)Maar wat zijn ze leuk!!
  Nou inderdaad op naar de 500!!!!!let maar eens op volgens mij krijg je door je gein-away nog meer volgers bij.
  Ik plaats de link op mijn blog en wens jou heel veel plezier met je gein-away!!!

  fijne week
  groetjes Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je 253 volgers!! Gein is heel leuk, maar ik ben niet zo handig in zoiets maken, dus ik wil heel graag meedoen met je Give away, maar dan voor de lap linnen...
  Ik plaats de link op allebei mijn blogs.

  fijne lente week
  Groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw 250 wat een berg in een heel korte tijd.
  Maar gegund is het je zeker. Je maakt een leuk blog en geeft ons mega veel inspiratie.
  Ik lees hier iniedergeval graag mee. OOk je byzondere reis vod ik leuk om mee te lezen.
  Ik doe graag mee met je give away.
  Groetjes en geniet van de zo vandaag.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Makkie!
  Gefeliciteerd met je jubileum. Het ging idd erg hard zeg. (ik ben op 25 januari begonnen en heb 54 volgers, ter vergelijking...)
  Maar je heb dan ook al een heel blog vol met allerlei fijne creatieve ideeën!
  Het is je van harte gegund!
  Groetjes en tot blogs,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd....wat een volgers....Heerlijk!
  Op naar nog meer....-X- Cinderell@

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd wat veel volgers in zo'n korte tijd.
  Ik vind Gein wel erg leuk maar ben niet zo handig met de naaimachine voor de lap linnen zou ik wel ideetjes hebben,
  Geniet van deze prachtige dag

  groetjes Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig!! Lees graag je blog, dus ja...ik KAN me heel goed voorstellen die 252 plus volgers in zo'n korte tijd :)

  OH Gein is zo leuk, doe graag mee hoor♥ Maar ik ga dan voor Griet...NOG Leuker ♥

  OH en ff ter vergelijking...ik heb 121 volgers, maar blog al sinds 2009 (met mn Nederlandse blog dan) DUS kun je nagaan...hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Helemaal super, van harte..
  Je zet ook heel veel leuke ideeën op je blog en reageert ook heel trouw..
  Ik vind de linnen lap wel een kadootje..en probeer een linkje te plaatsen..
  Fijne dag, groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi, Hoi, Wat geweldig 250 bloggers. Ga zo door. Je inspireert echt heel veel mensen en dat is precies wat je wil. Ik doe graag mee voor Gein of Griet. Ik zal een foto van Gein op mijn blog zetten. Fijne dag en groetjes, Regina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Geweldig om in z'n korte tijd zoveel volgers te hebben. Ik lees ook altijd met veel plezier jouw blog. Op naar de 500.
  Ik doe ook graag mee met je give-away (linnenlap) Zelf vind ik het namelijk ook heerlijk om te freubelen.
  groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super 250 volgers en die zijn alweer gepasseerd! Natuurlijk doen we mee met je give away, ik vind hem schattig! Succes met de volgende 250 volgers, hihi gaat snel hé. Fijne dag, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Marjan,
  Van harte gefeliciteerd! Je hebt dan ook een superleuke blog, en ik vind het heerlijk om bij je op bezoek te komen, en al die ideen te zien. Ik zou dan ook graag mee willen doen voor het patroon van Gein. Telkens als ik op je blog kom worden mijn ogen als vanzelf naar zijn foto toegetrokken, en zou hem heel graag maken, zodat ik hem ook "in het echt" kan bewonderen. (Hij tovert altijd een glimlach op mijn gezicht)
  Heel veel succes en tot blogs.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wow, niet normaal zoveel volgers in 2,5 maand. ik ben ook rond die tijd begonnen en ik heb er bijna 50! en dat vind ik al een hele prestatie.

  geniet ervan en op de na de 500.

  liefs colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben zo blij dat ik op je blog terecht gekomen bent. Je geeft me zoveel inspiratie. Zoals ik al eerder gezegd heb hebben al enkele van je iedeetjes in mijn huis een plekje.

  Een week geleden heb ik een give-away gewonnen en vind het dan ook niet netjes om weer mee te doen maar die Gein maakt het me welk moeilijk hoor om in in te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik kan me je 1e blogje nog goed herinneren en ik dacht toen...jeetje ik ga me opgeven als volger want ik ben gek op creatieve idee-tjes....en je schreef zo gezellig....en Makkie dan nu al 250 volgers. Dat is een grote felicitatie waard. Oh....en toen zag ik je give away van Gein....nou...je weet het al he...ik doe mee en ga deze keer voor mezelf duimen!!!!!
  Ik wens je nog veel blog uurtjes en vele volgers toe want ik denk dat we met z'n velen dankbaare gebruik maken van jouw creatieve idee-en.
  Fijne week, liefs, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. VAn harte met zoveel volgers....en gewoonweg dik verdiend!!!
  Idd op naar nog vele vele vele posten van je.
  Super gezellig.
  Fijne lente dag
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. van harte!
  maar je hebt ook altijd van die leuke dingen op je blog staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gefeliciteerd met je 253 volgers. Het is idd heel snel gegaan, maar wat wil je met zo'n inspirerende blog.
  Ik doe niet mee, ik kom al op je workshop en geef zo andere graag een kans om ook iets heel moois te winnen!!(want mooi/leuk is ie die Gein)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gefeliciteerd! Wat leuk, al zoveel volgers. Met de give/away doe ik niet mee, ´k ben niet zo handig met naald en draad...... Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een lieve post, en weet je, ik vind het niet zo gek hoor, die 250 volgers!
  En 500?? Das een "makkie" ;-))
  Ik doe graag mee met je give-away, en dan voor Gein, wat die vind ik wel heel geinig, bovendien denk ik dat ik nog een leuk bloesje heb liggen voor Gein, als ie 'm past natuurlijk ;-).
  Leuk!!
  En dan nu twee lange weken duimen draaien, want hoe groot is nou de kans zo'n mooie prijs te winnen met zoveel volgers en meedingers ;-)

  Veel blogpezier, en een linkje wordt geplaatst hoor!
  Groetjes Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Makkie, wat super, zoveel volgers in zo'n korte periode. dan is het duidelijk dat je IETS heel goed doet;-)namelijk leuk bloggen en leuke ideetjes plaatsen.
  en wat Gein betreft, hij is hier meer dan welkom. (want hij is super leuk.) en natuurlijk laat ik een linkje achter op mijn blog.
  groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 29. jeetje, dat heb je idd snel gedaan maar maak je gezellig blog, komen ze vanzelf en de ideeen erachter zijn ook top dus....op naar de 500. ik kan mezelf maar 1 keer aanmelden maar er zijn nog genoeg mensen zoekende heb ik om me heen gemerkt, naar mensen met dezelfde interesse maar die nog niet weten waar ze het moeten zoeken. ik help ze wel een blogje;)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Oh wat leuk zeg al zoveel blog-fans. En dat in zo een korte tijd. Dat is zeker wel iets om van te genieten en dankbaar voor te zijn.

  Ik ben hier sinds een aantal weken geleden terecht gekomen en heb alle berichten zitten bekijken en lezen.
  Heerlijk om te zien hoe creatief je bent en sommige berichten hebben me tot tranen beroerd.

  En inderdaad, nu op naar de 500 volgers.

  Aangezien ik geen kids heb om een knuffel voor te naaien, zou ik graag voor de lap linnen gaan, mocht ik de gelukkige zijn die wint.

  Liefs

  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi,hoi,van harte gefeliciteerd met je 250ste volger,inmiddels is de teller alweer omhoog gegaan zie ik,klasse,op naar de 500,fijne week,xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Alleen voor de Gein of de Griet zou ik al mee willen doen, maar daarvoor kom ik natuurlijk niet op je blog.
  Alles wat je opnoemde is waar, op die manier ben ik ook gestart, maar wat brengt het je veel plezier, je deelt veelmet elkaar!! Mensen die je niet kent, maar die ineens heel dichtbij lijken.
  Jouw blog is altijd eenfeestje voor mij, ik kom hier graag, ik geniet en doe inspiratie op, dus HEEL ERG BEDANKT!!!!

  Ik doe mee met je Gein en zet hem op mijn blog.

  Een hartelijke groet voor iemend die altijd heel hartelijk is !!! Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 33. hartelijk gefeliciteerd met al je volgers !! Je hebt ook een super gein-ig blog gemaakt met leuke tips..dus het zal nog wel snel meer worden ! De Griet vind ik zooo leuk. Ik heb ook grietjes thuis, dus past wel bij ons ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Gefeliciteerd, meid. Je bent ontzettend inspirerend met je mooie maaksels en ideeën. Ik doe mee met je give away. Altijd leuk. Groetjes lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Gefeliciteerd met al je volgers. en inderdaad op naar de 500. Leuke dingen maak je en erg leuke verhaaltjes zijn hier te lezen. Bedankt voor al je inspiratie.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wauw, ik wist niet dat je je volgers in zo'n korte tijd bij elkaar hebt gevonden :) Gefeliciteerd!
  Ik doe mee met je give away, leuk!
  Groetjes meiden mam

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat leuk! Knap hoor, in zo'n korte tijd zóveel volgers. Maar ik vind het eigenlijk helemaal geen verrassing: je schrijft erg leuk en je blog ziet er aantrekkelijk uit. Je hebt altijd zulke creatieve dingen, dat spreekt iedereen erg aan. Mij in ieder geval wel! Ga dus vooral zo door. Enne, ik vind Geit Gein erg leuk, ik doe dus mee...

  Lieve groetjes,
  Wanda

  BeantwoordenVerwijderen
 38. wat super om al zoveel volgers te hebben.
  Ik zit op blogvolgers op 8..maar ik weet van sommigen dat ik onder hun favorieten sta en dat is ook leuk.
  Ik vind Gein ook leuk...maar als je van Griet af wilt ;-) is ook prima.

  groetjes en succes verder,
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 39. hoi wow gefeliciteerd en dat in zo;n korte tijd leuk hoor
  kun je zien hoe inspirerend je bent
  wees er trots op
  nou ik geef me op voor de give away
  en als het kan voor de linnen stof
  op naar de 500 dat zal heus wel gebeuren
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 40. van harte gefeliciteerd met zoveel volgers, en dat in zo'n korte tijd,

  fijne week,
  groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Mijn hart slaat sneller bij het zien van Geit Gein en ... tja, ik zal vanaf nu met veel plezier ook je blog volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Congrats to so may followers - i know, it's such fun to see people like what you're posting! Love that cute goat-doll!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Gefeliciteerd hoor met je 250 volgers, en helemaal terecht!!
  En ik ben het zo met je eens, dat creativiteit je door moeilijke periodes heen kunt helpen...
  Ik wil ook graag meedingen naar Griet, Dat plaatje onderaan je blog vond ik vanaf het begin af aan al zo leuk.
  Groetjes Karlina

  BeantwoordenVerwijderen
 44. jeetje Makkie jij gaat echt als een speer met zoveel volgers in zo'n korte tijd! gefeliciteerd!! maar nu begrijp ik ook waarom je blog its a makkie heet hihi.. voor jou geen probleem, maar een makkie:))
  en doe graag mee met je give away voor de linnen lap!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hoi Makkie, ik ben via via bij jou terechtgekomen.
  Toffe blog heb je !
  Veel variatie. En mooie foto's.
  Geen wonder dat je zoveel volgers hebt, tel me er ook bij.
  Ik heb zitten gniffelen bij jouw verhaal met de 1200 chips.
  Ik zet je bij mij om je volgende post niet te missen.

  Fijne week verder en lieve groetjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Wauw, wat veel en wat een leuk blog heb je !
  Ik ga je volgen!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Lieve Makkie,
  Wat een succes, jouw blog!
  Heel erg hartelijk gefeliciteerd met zoveel volgers. Het is terecht hoor, want hier is zoveel leuks en moois te zien en te lezen.
  Je deelt veel en schrijft er ook leuke openhartige stukjes bij. En ja, dat leest leuk!
  Nog heel veel succes verder, die 500, dat moet lukken!!
  groetjes en bedankt voor al je leuke inspiratie!
  Wilmi

  BeantwoordenVerwijderen
 48. ik doer erg graag mee, wat een feest, voor jou en zo ook voor ons

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Gefeliciteerd! Wat ontzettend veel volgers zeg, in zo'n korte tijd! Ik las al een poosje met je mee, maar heb nu nu ook echt als volger aangemeld, nummer 261 ;-)

  Ik doe graag mee met je give away, want die gein vind ik zo leuk!

  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik vind hem zo leuk dat ik ook wel
  mee wil dingen !!
  En ik heb nog wel een leuke
  plek voor Gein !!
  Fijn weekend
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Hoi Marjan,

  Ik volg je blog sinds ik je workshop heb gevolgd op het EVA Voorjaarsweekend. Ben echt enorm enthousiast over alle leuke dingen die je maakt!

  En bij deze gooi ik graag mn naam in de hoge hoed voor een kans op Gein :-)

  Groetjes,

  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Gefeliciteerd met je dikke 250 volgers, je gaat inderdaad in een sneltrein vaart. Dat komt niet zomaar hoor...je hebt een hartstikke leuke blog met mooie spulletjes die je maakt. En daarom ga ik ook een kansje wagen om je give away te winnen....wie weet...!!!! Fijn en zonnig weekend alvast, groetjes |Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 53. He Makkie
  Gefeliciteerd! Ik geniet erg van je blogjes en je creativiteit! Ik doe ook graag mee met je give away.
  succes en op naar de 500!
  groetjes ingeborg uit groningen

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hey,

  Ik doe graag mee met je give-away, ben nog nieuw in dit concept, maar zal me zeker tot je volgers toevoegen :-)

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hoi Makkie,

  Via de Eva kom ik op jouw blog terecht. Leuk je artikel over je huis en een kijkje te krijgen in jouw leven.
  Ik ben even gaan gluren op je blog en kwam uit op je give away! Dat is boffen. Nu maar hopen ;)

  Ik ga je volgen hoor! Wat een inspiratie! En dat zijn er duidelijk meer die er zo over denken! Binnen een half jaar zijn het er vast 500!

  Lieve groet!
  Alma
  Almayshome.blogspot

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wat een leuk blog! Ik kwam via via binnen en ben gelijk volger geworden. Deze leuke give away heb ik geplaatst op mijn blog. Ik doe hier graag aan mee. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 57. van harte gefeliciteerd met zoveel volgers, en dat in zo'n korte tijd,

  groetjes Maija

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Gefeliciteerd! Een goede bemoediging voor een startend blogster!! Enne, die Gein van jou is wel ONWIJS LEUK!!! 'k Zou graag ´n kansje maken!!!
  Groetjes, Tante Trijns

  BeantwoordenVerwijderen

Ik waardeer je berichtje enorm!