Over wonen, stylen, decoreren, fotograferen, kringlopen en zelf maken

Pagina's

woensdag 23 maart 2011

Verandering van spijs....

Dag allemaal!
Wat fijn dat jullie zo massaal hebben gereageerd op mijn vraag! Het heeft me doen besluiten de foto te verwijderen. Ik heb nu maar gekozen voor een eenvoudig dessin. Hiervoor heb ik een foto gemaakt van een vel papier met een patroontje. Mooi bijgesneden, op de juiste grootte gemaakt (max 300 kb) en toen achter de tekst geplaatst. Je snapt, ik ben weer niet helemaal tevreden maar goed, voorlopig doe ik het er maar mee. Ik hoop dat jullie het wat vinden?
Ter inspiratie alweer een krans. Ik vind haar zo mooi omdat ze zo kwetsbaar en sober lijkt.
Een hele hartelijke groet uit de Achterhoek!


Makkie

15 opmerkingen:

 1. ik herken dit patroontje wel...ik snap dat je niet helemaal tevreden bent.. maar het is niet echt super lelijk en gezellige kleurtjes dus je hebt nu weer even de tijd om iets anders te bedenken
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van de week kwam ik op een blog leuke free download achtergronden tegen..misschien even googlen, ik weet de naam niet meer.
  Maar dit ziet er ook vrolijk uit, hoor!
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig kransje heb je de appelplakjes zelf gedroogd of zo gekocht ik vind het een hele leuke krans zo met die kievitseitjes.
  En over de foto enzo sorry maar daar snap ik niets van.

  groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze "springt" er ook uit hoor:), maar ik begrijp je verhaal wel, je wilt het dan ook echt naar je zin hebben...
  Wat een leuk idee weer, ik kom tijd tekort als ik al die leuke dingen die ik tegenkom zou willen maken.

  Groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Makkie,

  Eerst wil ik je even een compliment geven voor je prachtige krans,erg mooi met de gedroogde appel schijfjes met daar tussenin de kivitseitjes.

  Even iets over je nieuwe achtergrondje, vrolijk en fleurig is het zeker, maar aan beide zijkanten zie ik een witte balk. Dat is waarshijnlijk ook de reden dat je er niet tevreden over bent.
  Eigenwijs als ik ben heb ik even jou achtergrondje opgeslagen om te kijken welke maat je hebt gebruikt. Ik zag dat het 1280 x 960 is.
  Zelf ontwerp ik ook altijd mijn achtergrondjes maar gebruik altijd de maat 1450 x 570. Bij 1450 breedte ben je dus meteen je witte zijkanten kwijt. En 570 hoogte is voldoende, ook beter als je er iets van een persoon op zou willen zetten, want bij 960 hoogte [die jij gebruikt] zouden dan bijvoorbeeld de benen of het hoofd niet zichtbaar zijn, en dat is dan ook natuurlijk niet de bedoeling. Alles wordt wat scherper als je 570 hoogte zou gebruiken.
  De hoeveelhied KB's is overigens niet zo belangrijk hoor, zelf heb ik ze met meer dan 400 Kb maar ook een aantal met 120 of 189 KB's. Het is maar net wat je er allemaal in verwerkt.
  Ik schrijf dit om je een beetje te helpen, maar als je denkt, MENS, waar bemoei je je mee,[hihihi] dan verwijder je dit bericht maar.

  In ieder geval wens ik je succes met de achtergrondjes, want het is juist zo leuk om er je eigen stijl aan te geven.

  Fijne avond nog verder,
  Groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marjan, ik heb je vandaag gelinkt in mijn blog, omdat ik de eva heb gekregen..

  groetjes, tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, daar valt niet meer aan toe te voegen, aan reactie van creation. Het is een hele mooie opzet en inderdaad wat te veel wit. Maar het idee vind ik heel leuk en appart! En die krans heb je mooi gemaakt, groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Appeltje / eitje ,zeggen we hier als iets niet al te moeilijk is ,Je hebt er een andere betekenis aan gegeven .Erg leuk

  groeten Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Natuurlijk is het leuk om een eigen achtergrondje te maken, maar als ik jou en de anderen hier zo over hoor, is het wel erg veel werk. Ik begin daar dus maar niet aan en hou me aan de reeds gemaakte achtergrond die ik via ShabbyBlogs.com heb gedownload... In ieder geval veel succes!

  Lieve groetjes,
  Wanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een werk. ik waag me er nog maar niet. de fotot's zijn al werk genoeg. deze achtergrond vind ik trouwens helemaal leuk dus...
  ik heb toch maar aan de buurvrouw gevraagd of ik misschien wat kwartel eitjes mocht hebben. na jou verhaal durfde ik het toch niet meer aan mezelf te bedienen ;)
  nu moet ik wel weer terug naar de buurvrouw voor nog meer....krans helemaal top. vanavond ben ik eitjes aant leegblazen!!
  mooie dag weer dus genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super gave krans.
  Erg mooi gemaakt.
  Vervelend he zoveel werk en dan nog niet naar je zin.
  Vrolijk zijn de bloemen wel.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mooie krans hoor, en ik vind het een vrolijke achtergrond

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel spannend deze week om jouw blog te openen. Volgens mij heb ik nu iedere keer een andere achtergrond gekregen. ben benieuwd of er nog meer volgen ;)
  Groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh vind dit ook weer erg gezellig hoor......
  en je krans...tjonge....wederom een pracht stuk zeg.....
  Schud je ze zo uit je mouw....;0)
  Echt gaaf jouw creativiteit.
  Fijne dag
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Ik waardeer je berichtje enorm!