Over wonen, stylen, decoreren, fotograferen, kringlopen en zelf maken

Pagina's

woensdag 18 mei 2011

Daar waren ze dan!

Na een avondje bakken (om de goede indruk te ontkrachten waren de brownies mislukt en de appeltaart wat aangebrand) waren hier gisterenmorgen Janneke en Charlotte http://www.creabeja.blogspot.com/ Natasja http://www.hatawa-4.blogspot.com/  Wilmi http://www.bezigenblij.blogspot.com/  Mandy http://www.morganiet.blogspot.com/  Petra http://www.pleuntjesblog.blogspot.com/ en Trudy http://www.seealadybird.blogspot.com/ voor een gezellig dagje workshoppen, kletsen en snoepen. Volgens mij is dat alle drie redelijk goed gelukt! Ik vond het leukst om iedereen gewoon te ontmoeten, zeven hele verschillende vrouwen uit blogland, zomaar bij mij aan de keukentafel. Door de drukte vergat ik helemaal om foto's te maken, de foto's die ik wel maakte zijn nagenoeg allemaal niet goed gelukt. Ik plaats dus vandaag de foto's die nog een beetje toonbaar zijn en wil jullie vragen om voor een betere fotokwaliteit ook even langs bovenstaande blogs te gaan. Daar kom je vast betere foto's tegen. Lieve meiden, bedankt: dat jullie de moeite hebben genomen om van zo ver te komen, voor jullie lieve cadeautjes, voor jullie gezelligheid en voor jullie gesprekken. Helemaal bedankt dat ik jullie wat beter mocht leren kennen!
Fijne dag vandaag!
Groet,
Makkie

15 opmerkingen:

 1. O wat gezellig hebben jullie het gehad,en leuk wat jullie gemaakt hebben, haha het zal wel heel anders nu zijn als je elkaar ontmoet hebben van blogland! Fijne dag, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit nog helemaal na te gloeien hier.....het was inderdaad heel gezellig.....en wat heb je ons verwend met allerlei heerlijkheden. Een dag om nog vaak aan terug te denken!

  Nogmaals bedankt, liefs, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee, Makkie, wat wás het gezellig gisteren! Wat hád je er ook een werk van gemaakt! De brouniekruim was héérlijk hoor, en de appeltaart lekker knapperig... Maar ook de scones en de cheescake waren níet te versmaden. En de sandwiches... jammer dat je geen kookblog hebt.. je zou een hoop mensen een plezier kunnen doen met deze recepten denk ik!! Natuurlijk vond ik het hoedje maken helemaal leuk, maar ik zei gisteren nog tegen Jan.. ook zonder dat hadden we de dag nog vol gekregen. Bedankt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben benieuwd naar de andere foto's, leuke actie! groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat kon ook haast niet anders dan gezellig worden. Jammer dat ik er niet bij kon zijn maar mijn dochter had me gisteren ook echt nodig nadat ze haar examen Nederlands helemaal verprutst heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai Marjan,
  Wat was het leuk om gisteren zo met z'n allen bij elkaar te zitten. Ik heb er echt van genoten (ook al ben ik dan wat stiller dan de rest ;-) ) Je hebt er voor ons echt een dagje uit van gemaakt met alle lekkere dingen en natuurlijk de mooie hoed die we hebben gemaakt! Nog een keertje heel erg bedankt daarvoor. Bij thuiskomst vond iedereen het een waar kunstwerk, dus hij is door de keuring gekomen!!! Helemaal goed!
  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag al foto's voorbij komen bij Mandy, het zag er erg leuk en lekker uit!

  Fijne dag, Jolanda (Rozet)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet het er luek uit, ik heb al wat blogs gezien!!Wat gezellig en zo leukom elkaar te ontmoeten.
  Wat bloggen al niet oplevert,winst!!!

  Leuk dat we mee mochten genieten!!

  Lieve groetjes,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag al wat foto's voorbijkomen. Jij hebt de dames ook aardig verwend. Mooie hoedjes. Helemaal zomers.
  Groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij kunt het altijd weer zo mooi verwoorden.............
  Het was zo leuk gister.
  Was het maar 1 x per jaar Makkie-dag!!!!!
  groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er zo gezellig uit. Ik had het bij anderen ook al gezien en gelezen hoe ze verwend waren. Hartstikke leuk.
  groetjes, Nicole
  p.s. De hoedjes zien er geweldig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke workshop en een super gezellige dag hebben jullie gehad!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er leuk uit hoor Makkie!! Jij lag al lekker te slapen op de bank, maar ik heb dinsdagavond nog lekker even wat meegepikt van alle heerlijkheden die nog op de tafel stonden. Wat een bijzondere schoonmoeder ben je toch!
  Liefs Berdy

  BeantwoordenVerwijderen

Ik waardeer je berichtje enorm!