Over wonen, stylen, decoreren, fotograferen, kringlopen en zelf maken

Pagina's

vrijdag 21 januari 2011

Mijn lief!


Verschillende liefdesuitingen, voor elke dag van het jaar.
De schilderijen zijn gemaakt van een stuk karton waar een stuk velours omheen gespannen is. Maak van een ander stuk karton een mal van een hart. Neem het hart over op het velours en beplak vervolgens op het ene schilderij alleen het hart met gedroogd blad en het andere schilderij alleen de omtrek met blad. Een mooi stilleven en het kost geen drol. Je kunt klein blad drogen in een boek, kies voor een wat kleiner bladsoort. Je kunt natuurlijk ook ander materialen gebruiken zoals stukjes papier, stof, stukjes schors en ga zo maar door.
De kaarsjes heb ik gegoten in lettermalletjes. Het geeft een heel leuk resultaat maar eerlijk is eerlijk, ze zijn zo opgebrand.
De rode rozen zijn gewoon in een blok oasis gestoken. De blaadjes heb ik voor de zijkanten gebruikt. Ik heb de kant en klare letters een kleurtje gegeven, een klein gaatje voorgeprikt aan de onderkant van de letters en daar wire wire ingestoken. De krullen krijg je door het draad om een pen te wikkelen. en er vervolgens weer voorzichtig af te halen.

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke ideeen weer.
  Vooral het bloemstuk vind ik mooi.
  Fijn weekend alvast.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier word ik echt vrolijk van! Wat leuk gedaan allemaal. Ik ben, al hakend, ook al volop bezig met rood en hartjes....heerlijk!
  Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof al je creatieve ideeën, eenvoudig maar zeer mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke ideeen, vooral die schilderijen zijn mooi. Je hebt me weer geinspireerd! Fijn weekend alvast, groetjes Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet gelijk aan valantijn denken, klopt dat?
  Leuke die kaarsjes ook.

  Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke leuk!
  Ik denk ook aan valenrijn als ik dit zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Makkie,
  Dank je voor je aardige reactie op mijn Annablog. Maar je kan er zelf ook wat van! Complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig gedaan, schitterend de rozen ! Indrukwekkend verhaal over je aankomende reis, goed werk ga je daar verzetten. Groeten Caroline

  BeantwoordenVerwijderen

Ik waardeer je berichtje enorm!