Over wonen, stylen, decoreren, fotograferen, kringlopen en zelf maken

Pagina's

woensdag 19 januari 2011

Stone washed











De ontmoeting met mijn medereisgenoten was erg leuk! Het gaat nu echt opschieten en als ik de vreemde kriebel in mijn buik mag geloven heb ik echte voorpret! We hebben het programma doorgenomen en een aangrijpend filmpje bekeken. Ik heb nog een poging gedaan dit filmpje hier op het blog te plaatsen maar dat is helaas mislukt. Voor de rest moet het nu eerst 7 februari worden zodat ik mijn reisbelevenissen kan gaan plaatsen.
Vanmiddag wil ik nog even naar mijn favoriete winkel. Kringloop de Opslag in Doetinchem. Elke keer als ik daar vandaan kom ben ik weer de gelukkige eigenaar van iets gekocht moois. Als jullie in de buurt zijn van Doetinchem en je bent liefhebber van brocante dan is het een echte aanrader! Je kunt er het mooiste oude linnengoed kopen, emaille, kant, beelden en noem maar op. Het is veel meer een Brocanterij dan een kringloop vind ik. Mocht je het plan hebben om te komen geef dan even een gil, dan gaan we samen!
Twee berichten terug heb ik een foto geplaatst van een jeansschilderijtje. Daar horen nog een paar foto's bij. Die plaats ik nu maar dan is de serie compleet. Alles is gemaakt van oude spijkerbroeken, gooi ze maar nooit meer weg! Ik denk dat de foto's wel voor zich spreken maar mocht je er toch nog vragen over hebben dan mail je me maar.
O ja ik zou het bijna vergeten. Gisteren kreeg ik over de post een envelop met kaarten. Zo maar van bykris http://www.bykris.nl/ omdat ik de 60ste volger was. Ik vind de kaarten superleuk. Ze liggen op een zichtplekje zodat ik er steeds even naar kan kijken. Kris superbedankt!

Tot de volgende blog,
groet,
Makkie

6 opmerkingen:

 1. Ik volg je nog maar net en gelijk een leuke tip. Ik ben gek op kringloopwinkels maar nog nooit in die van Doetinchem geweest. Als ik in de buurt kom wip ik er even binnen.
  Groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de 'kringloopwinkel-tip' woon niet echt in de buurt, maar je weet maar nooit...

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom even bij je langs via via, zoals dat gewoonlijk gaat.
  Twe stoere items; je spijkerstof items, en de reis die je in februari gaat maken.
  Ik ga je volgen hoor

  Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom ook net via Stipje op je Blog.
  Erg leuk is je blog.
  Groetjes Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super stoer allemaal.
  Moe ze ook ech onhouden.
  Wist onderussen wel da ik geen oude spijkerbroeken meer ging weggooien.
  Maar nu zie ik veel leuke dingen.
  Groejes Brigtte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de hartjes wel heel erg leuk geworden!

  Lekker stoer, dat spijkerblauw!

  En tegelijk ook wee lief!!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen

Ik waardeer je berichtje enorm!